Din megler på Buerhaven - trinn 4

Eiendomsmegler1 Telemark har nærmere 30 ansatte fordelt på 7 kontorer og er Telemarks største eiendomsmegler. Siden oppstarten i 1995 har vi vært del av Telemarks ledende eiendomsmeglerforetak. I 2020 omsatte vi over 1100 boliger i Telemark. 

Det er med stor begeistring vi sammen med solide og erfarne utbyggere kan presentere det aller siste byggetrinnet med 16 nye muligheter i Buerhaven. 

Vi har lang og bred erfaring med nybyggsalg i Telemark, og vi skal sørge for at du føler deg trygg gjennom hele prosessen og ivareta dine interesser helt frem til du flytter inn. 

Som megler møter vi hele tiden mennesker på jakt etter drømmeboligen. Fordi boligkjøp er en av de viktigste investeringene du gjør i livet ditt, har vi full forståelse for at det kan være en krevende prosess. Vurderer du kjøp av ny bolig, hjelper vi deg selvsagt med en kostnadsfri verdivurdering av din egen bolig. 

Vi er heldige som har et godt samarbeid med SpareBank1 Telemark. Dette gir gode resultater for kundene våre. Sammen med banken klarer vi raskt å avklare finansiering til deg som ønsker å realisere boligdrømmen. 

Uansett hvilke spørsmål du har, er det bare å ta kontakt med oss. 

Meld din interesse

Eiendomsmegler 1 og Seltor Bolig er ansvarlig for opplysningsbehandlingen, og du kan trekke samtykket (uten negative konsekvenser) når som helst ved å kontakte oss.

Se Personvern – Eiendomsmegler 1


Heidi Solvang

Prosjektsjef Nybygg, Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Telefon: 909 78 787
E-post: hs@em1telemark.no