16 nye muligheter på Borgeåsen 

Trinn 4 er det aller siste byggetrinnet. Finalen, rett og slett! Det blir ingen ”neste mulighet” for å sikre seg – og flytte inn i – en splitter ny leilighet i vakre og sentralt beliggende Buerhaven. 

Godt tilbaketrukket fra hovedveien bor du omkranset av et vakkert, frodig landskap. Mellom de fire punkthusene, alle over fire etasjer, er det åpne, grønne felleshager. Det nye bygget får et moderne, men likevel klassisk uttrykk, preget av store vindusflater og fasader med murpuss i lys farge. Innslag av trepanel skaper en spennende kontrast. 

Som du vil se av planløsningene for hver enkelt leilighet, er etasjene 1, 2 og 3 ganske like. Den øverste etasjen er trukket noe inn, og det resulterer i ekstra store balkonger! De fleste leilighetene har en skjermet kjøkkenavdeling, med mulighet for å lukke denne helt. Flere av leilighetene får gjestetoalett i tillegg til et delikat baderom.

Bilen setter du i parkeringskjelleren, på din faste parkeringsplass. Derfra går den romslige heisen opp til hver av de fire etasjene, spesielt praktisk ved storhandel og når møbler og annet tungt skal ut eller inn av boligen din. I det hele tatt er Buerhaven og hver enkelt leilighet full av kvaliteter som gjør livet så lettvint og praktisk som over hodet mulig. 

Buerhaven – rett og slett et godt sted å bo! 

Ny tilværelse i grønne omgivelser 

Buerhaven ligger flott og solrikt til og kjennetegnes blant annet av de åpne, grønne fellesarealene mellom byggene.
Fra leiligheten kan du skue utover landskapet med grønne sletter og åskammer i det fjerne.

Siden Buerhaven ligger så landlig og fint, har vi vært opptatt av at alle leiligheter skal ha tett kontakt med naturen.
Dette har vi fått til blant annet takket være store vindusflater ut mot balkongene. Glassrekkverket bidrar også til at lys slipper inn, og dermed reduseres opplevelsen av skillet mellom ute og inne. Her er det mulig å sitte med en flott “grønn utsikt” fra stua.

Balkongene er romslige med god plass til møblement, blomster, krukker og lykter. Om sommeren kan balkongen fungere som et ekstra “ute-rom”. Det er bare å glede seg til solfylte dager og lune kvelder her ute. 

Generelt er hele bygget og hver enkelt leilighets løsninger tegnet med tanke på mest mulig praktisk og effektiv arealutnyttelse. Store vinduer slipper rikelig med dagslys inn i leilighetene. Kvaliteten er gjennomgående god, både hva gjelder det bygningstekniske og det interiørmessige, med funksjonelle løsninger og delikate materialvalg