Attraktiv og sentral beliggenhet

Buerhaven ligger grønt og frodig på Buerflata, 2-3 minutters gange fra Borgeåsen senter. I Buerhaven bor du i Skien kommune, men er nærmere Porsgrunn sentrum enn Skien. Om du skal hit eller dit, er bussholdeplassen bare rundt 100 meter unna og turen til byen går fort. 

Men, kanskje trenger du ikke ta byturen like ofte som før? På Borgeåsen senter er tilbudet godt, med blant annet stor dagligvareforretning (åpen fra 7 til 22 på hverdager), Posten, Vitus Apotek, gave- og blomsterbutikk og dame- og herrefrisør.

På toppen av det hele: Fysioterapeut og legesenter! Kaffekoppen kan du ta på hyggelige Oasen kafé.

Er du glad i frisk luft, litt trim eller en rolig spasertur, kan du nesten ikke bo bedre enn Buerhaven.

Vi kjenner mange som elsker å spasere ”over Høgda” – på den romslige gang- og sykkelveien langs Håvundveien der Buerhaven ligger. De tar bilen til Borgeåsen senter og får seg en fin og trygg tur, ofte i strålende ettermiddags- eller kveldssol. Få steder har du sola lenger enn her.

 Bor du i Buerhaven, kan du la bilen stå. Både den nevnte gangveien og flere andre fine turmuligheter ligger og venter på deg rett på utsiden av døra.

 Det skal være både lurt og sunt å gå seg god og varm, heter det. Ekstra fint er det å ”få opp” pulsen litt. Går du i godt tempo opp Borgemarka (veien starter i svingen ved Buerflata barnehage), er du snart ved kanten av Borgeåsen friluftsområde og har et nettverk av spennende stier å velge mellom. Det mange kaller for ”NRK-skauen”, er en ordentlig eventyrskog som det er veldig lett å bli glad i! Perfekt også for deg som vil jogge.